yritys

Vesamasa Oy on perustettu vuonna 1992. Toimistomme sijaitsee Lahden ydinkeskustassa, Lanun aukiolla, Rautatienkadun ja Aleksanterinkadun kulmassa. Asiakkainamme on erikokoisia yrityksiä kymmeniltä eri toimialoilta.

Tällä hetkellä asiakkaitamme palvelee neljä alan ammattilaista, joista kahdella on KLT-tutkinto. Palvelujen laadun ja tuoreen tiedon takaamiseksi henkilökuntamme käy alan koulutuksessa säännöllisesti. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen taloushallintokumppani ja olemme avustaneet yrityksiä heidän liiketoiminnassaan yli neljännesvuosisadan ajan. Kokemuksen tuomalla näkemyksellä autamme yrittäjiä keskittymään omaan liiketoimintaansa.

 

Ammattitaitoinen, osaava henkilökunta

Luotettava, asiakaslähtöinen palvelu

Lähes 30 vuoden kokemus

Mikä on auktorisoitu tilitoimisto?

Auktorisoidut Taloushallintoliiton jäsenet noudattavat hyvää taloushallintopalvelualan tapaa, jonka tarkoituksena on taata mm. keskeytyksetön ja laadukas palvelusuhde. 

1

Auktorisoidun tilitoimiston osaaminen, järjestelmät ja toimintamallit on tarkastettuTaloushallintoliiton jäsenenä tilitoimisto takaa, että palvelu on jatkuvaa.

2

Auktorisoidulla toimistolla on vastuuvakuutus kunnossa. Taloushallintoliitto valvoo, että tilitoimistosi toimii taloushallinto-palvelualan hyvän tavan mukaisesti.

3

Auktorisointi edellyttää, että toiminta on tiukasti lain mukaista ja että uudet säännökset huomioidaan hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa.

 

Ota yhteyttä 

 

SOITA

puh +358 3 752 8752

Tule käymään

Rautatienkatu 19 A 33
15110 Lahti                                                    

 

OLEMME PAIKALLA

ma – pe 9.00-15.00

Tapauskohtaisesti sovittavissa.

Sähköposti

vesa.viljanen (at) vesamasa.fi